Thailand

publicerat i Allmänt;
Började denna resa med ett lite försenat flyg från Stockholm till Doha. Men tillslut så fick vi kliva på och jag sov 90% av resan dit, dock fick vi cirkulera i luften ovanför doha i typ en timme innan vi fick landa. Kommer fram och ser att det står 'last call' på vårat anslutande plan så vi fick löpa till gaten vid 4 på morgon som var på andra sidan flygplatsen kändes det som.
 
Andra flyget gick smidigare och hann faktiskt se en halv film på detta flyg, i övrigt sov jag så är rätt nöjd med flygresorna!
Kom fran tillslut och gjorde oss iordning och gick ut och åt middag innan vi gjorde kväll.
 
Igår var det strålande sol så vi låg nere under ett parasollet typ hela dagen. Drack lite drinkar och badade en massa innan vi gick upp och gjorde sig iordning. Gick ut och åt och sen började det spöregna så vi sprang till en salong och tog en fotmassage tills de slutade. Då hamnade vi i en bar och blev bjudna på godaste mojitosen evvver
 
Idag tog vi sovmorgon och det har varit mulet typ hela dagen men det har inte hindrat oss från att ligga på stranden. Var sjukligt höga vågor där ett tag så vi kunde roa oss ändå. Avslutade dagen med helkroppsmassage!
Nu ska vi chilla, duscha och sen göra oss klara. Kan bli fest ikväll, vi får se!